Er I sikret mod fremtidens hackerangreb?

MUNINN Netværkssensor

Firewall og antivirus er ikke længere nok. Nutidens hackere er kreative, idérige, og finder på nye tiltag hver dag. De fleste cyberangreb opstår via inficerede arbejdsstationer, eller ved at IT-kriminelle på anden vis tiltvinger sig adgang til netværket i en virksomhed

Kom på forkant med en netværkssensor

For at imødekomme nutidens sikkerhedsudfordringer, har vi udviklet MUNINN, som er en intelligent netværkssensor med indbygget machine learning.

MUNINN kortlægger og visualiserer al trafik på din virksomheds netværk. Herved kan du styrke netværkssikkerheden og dermed være på forkant med fremtidens ukendte hackerangreb - selv de angreb som ingen endnu kender til og som en firewall ikke kan opdage.


Hvilken værdi giver MUNINN din virksomhed?

Med MUNINN får du adgang til et brugervenligt dashboard, som giver dig et komplet overblik over virksomhedens netværk (trafik i realtid, trends, interne trusler, statistikker mv.). På den måde får du nyttig viden om, hvordan dit netværk ser ud, og du får mulighed for at kunne identificere specifikke dele af netværksinfrastrukturen - helt ned på bruger- og enhedsniveau.

MUNINN holder sig konstant opdateret og ved hjælp af Machine Learning lærer den normalbilledet af din virksomheds netværkstrafik at kende, så trusler kan opdages og blokeres allerede mens de spreder sig.
- det er sådan at MUNINN giver dig det ultimative forsvar mod fremtidens angreb.


Hvilken type trusler identificerer sensoren?

MUNINN identificerer trusler, som traditionelle IT sikkerhedsværktøjer ikke er i stand til at håndtere. Netværkssensoren er derfor en nødvendighed for at bekæmpe trusler, heriblandt:

  • Afvigende brugeradfærd som adgang til følsomme internettjenester uden for normal arbejdstid
  • Usædvanlig download af data fra intern server til klient, hvilket indikerer en insider trussel såsom cyberspionage, etc.
  • Spredning af botnets og andet malware
  • Fremtidens cyberangreb

MUNINN som ’Fully Managed Service’

Få MUNINN leveret og installeret som en service, hvor vi indleder med en vurdering af din virksomheds netværkssikkerhed.

Prøv gratis med Proof of Value

En POV er en unik mulighed for at opleve værdien af en MUNINN sikkerhedssensor i jeres eget netværk.

POV’en løber over 4 uger og kan hjælpe dig med at få en dyb forståelse af jeres netværk.

Vi præsenterer herefter en detaljeret vurderingsrapport med eventuelle trusler og svagheder.

Det tiltaler mig, at vi ved valget af MUNINN ikke skal allokere alle vores ressourcer til det, men samtidig kan løse andre af hverdagens it-udfordringer
- It-chef, Horten

Top Top