Er I sikret mod malware?

SectionGuard Software

Malware bliver mere og mere avanceret, og lister sig ind på virksomhedssystemer på trods af både spamfiltre og antivirus. SectionGuard løser problemet effektivt med flere komplimenterende teknologier.

Blokering af infektioner

SectionGuard stopper malware infektioner ved at forhindre softwaren i at få fodfæste i computeren.

Ofte benyttes relativt simple veje ind i computeren. SectionGuard fungerer som en effektivt vaccine mod malware ved at blokere den vejen. Utrænede ansatte i virksomheder har i dag kun en lille chance for at vurdere om en mail eller hjemmeside er reel eller har onde hensigter.

SectionGuard kan gennemskue og forhindre infektionen, hvis der aktiveres ondsindede handlinger via mail eller web. Teknologien giver også en effektiv beskyttelse mod misbrug af ikke-opdaterede sårbarheder i populære produkter.


Aktiv Ransomware beskyttelse

SectionGuard holder øje med alle programmer, mens de afvikles på computeren. Der analyseres og evalueres løbende om softwaren opfører sig fornuftigt eller udgør en trussel mod computeren. Destrueres der dokumenter vil programmet blive lukket ned og problemet minimeres til få filer der skal hentes ind fra backup. Et noget bedre alternativ end flere dages nedetid.


Let at bruge og administrere

SectionGuard er let at benytte. Alt konfigureres via en cloud-portal, hvor alle virksomhedens computere er synlige i en oversigt. Computerne kan differentieres i grupper, således at der kan vælges forskellige niveauer af beskyttelse.


Lynhurtigt besked ved sikkerhedsbrud

Sker der et sikkerhedsbrud, informeres de ansvarlige straks via email, og nærmere detaljer vil fremgå i cloud-interfacet til stor fordel for IT-afdelingen.

Systemkrav

  • Windows 7 SP1 og nyere
  • Windows server 2008R2 og nyere
  • 100MB harddisk plads
  • 120MB RAM
  • Dual core CPU
Top Top